Bloem atelier : Accessoires > Sierkussens

Dutch Decor - Durlet Sierkussen 45x45 - Rood bij

Meubelen geldig tot Rood

Dutch Decor

Accessoires > Sierkussens

Rood

  Dit is de Dutch Decor - Durlet Sierkussen 45x45 - Rood van Dutch Decor. Deze SUBCAT is gemaakt van o.a. Polyester. Een kussen in de maat 45x45 cm vervaardigd van 100% polyester. Dit kleurrijke sierkussen heeft op de voorzijde een fotoprint van een grote bloem in de kleur fuchsia en een uni achterzijde in de kleur fuchsia. Deze kussens worden geleverd met binnenvulling. Ook te bestellen als kussenhoes zonder 45x45 cm binnenvulling.

  voor slechts 21.00 Euro


  Ga naar Dutch Decor - Durlet Sierkussen 45x45 - Rood


Dutch Decor - Mabel Sierkussen 45x45 - Meerdere kleuren bij

Meubelen geldig tot Meerdere kleuren

Dutch Decor

Accessoires > Sierkussens

Meerdere kleuren

  Dit is de Dutch Decor - Mabel Sierkussen 45x45 - Meerdere kleuren van Dutch Decor. Deze SUBCAT is gemaakt van o.a. Polyester. Een sierkussen in de maat 45x45 cm vervaardigd van 100% polyester. Dit kussen heeft op de voorzijde een fotoprint van een felgekleurde bloem. Deze sierkussens worden geleverd met een 45x45 cm binnenvulling. Ook te bestellen als kussenhoes zonder binnenvulling.

  voor slechts 13.00 Euro


  Ga naar Dutch Decor - Mabel Sierkussen 45x45 - Meerdere kleuren


Dutch Decor - Orchid Sierkussen 45x45 - Meerdere kleuren bij

Meubelen geldig tot Meerdere kleuren

Dutch Decor

Accessoires > Sierkussens

Meerdere kleuren

  Dit is de Dutch Decor - Orchid Sierkussen 45x45 - Meerdere kleuren van Dutch Decor. Deze SUBCAT is gemaakt van o.a. Polyester. Een sierkussen in de maat 45x45 cm vervaardigd van polyester. Het kussen heeft een foto opdruk van een orchidee bloem. Deze sierkussens worden geleverd met een 45x45 cm binnenvulling. Ook te bestellen als kussenhoes zonder binnenvulling.

  voor slechts 13.00 Euro


  Ga naar Dutch Decor - Orchid Sierkussen 45x45 - Meerdere kleuren


Dutch Decor - Sindy Sierkussen 45x45 - Roze bij

Meubelen geldig tot Roze

Dutch Decor

Accessoires > Sierkussens

Roze

  Dit is de Dutch Decor - Sindy Sierkussen 45x45 - Roze van Dutch Decor. Deze SUBCAT is gemaakt van o.a. Viscose , Polyester. Sindy heeft een mooie print van een bloem en pas perfect in een romantisch interieur. Mooi zowel voor de slaapkamer als woonkamer. Uitgevoerd in polyester. De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen. Dit sierkussen wordt geleverd met een passende binnenvulling. Ook te bestellen als kussenhoes zonder vulkussen.

  voor slechts 21.00 Euro


  Ga naar Dutch Decor - Sindy Sierkussen 45x45 - Roze