Bloem atelier : Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

Boeket Anthurium  Roze bij

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Het boeket Anthurium  RozeDit prachtige boeket is gemaakt met 5 stengels/ takken en heeft een hoogte van circa 50 cm. De kleur roze van deze anthurium zit in het schutblad van de bloem. De bloem bestaat uit de kleine groeisels op de bloeikolf. Het eerste blad, het schutblad, wordt in de fraaiste kleuren geteeld, waaronder groen, wit, dieprood, roodbruin en paars. Wordt geleverd exclusief vaas. Verzorging van de Anthurium  RozeDe Anthuriums dient u schuin af te snijden en na een dag of 5 kunt u ze opnieuw afsnijden. Voeg bij het neerzetten van de bloemen snijbloemvoedsel aan het water toe. Bij het opnieuw afsnijden na 5 dagen kunt u het water verversen en ook weer wat voedsel toevoegen. Dit is na 5 dagen weer te herhalen. Zorg er voor dat het boeket niet in op de tocht of in het zonlicht staat en dat de ruimte niet kouder is dan 15 graden. Bij deze verzorging zijn de anthuriums lang houdbaar. Kweker van de Anthurium  RozeDrie kwekers van anthuriums sloegen de handen ineen om u de mooiste snij-anthuriums te brengen. Klaas van der Spek, Marco Oosterom en Jan van Adrichem kweken samen zo'n veertig soorten in de mooiste kleuren. Alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar, van diep rood tot pastel. Afhankelijk van de seizoenen zijn speciale mengboeketten verkrijgbaar.

  voor slechts 26.95 Euro


  Ga naar Boeket Anthurium  Roze


Boeket Anthurium Wit bij

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Het boeket Anthurium WitDit prachtige boeket is gemaakt met 5 stengels/ takken en heeft een hoogte van circa 50 cm. De kleur wit van deze anthurium zit in het schutblad van de bloem. De bloem bestaat uit de kleine groeisels op de bloeikolf. Het eerste blad, het schutblad, wordt in de fraaiste kleuren geteeld, waaronder groen, wit, dieprood, roodbruin en paars. Wordt geleverd exclusief vaas. Verzorging van de Anthurium  WitDe Anthuriums dient u schuin af te snijden en na een dag of 5 kunt u ze opnieuw afsnijden. Voeg bij het neerzetten van de bloemen snijbloemvoedsel aan het water toe. Bij het opnieuw afsnijden na 5 dagen kunt u het water verversen en ook weer wat voedsel toevoegen. Dit is na 5 dagen weer te herhalen. Zorg er voor dat het boeket niet in op de tocht of in het zonlicht staat en dat de ruimte niet kouder is dan 15 graden. Bij deze verzorging zijn de anthuriums lang houdbaar. Kweker van de Anthurium  WitDrie kwekers van anthuriums sloegen de handen ineen om u de mooiste snij-anthuriums te brengen. Klaas van der Spek, Marco Oosterom en Jan van Adrichem kweken samen zo'n veertig soorten in de mooiste kleuren. Alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar, van diep rood tot pastel. Afhankelijk van de seizoenen zijn speciale mengboeketten verkrijgbaar.

  voor slechts 26.95 Euro


  Ga naar Boeket Anthurium Wit


Boeket Anthurium Rood bij

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Het boeket Anthurium RoodDit prachtige boeket is gemaakt met 5 stengels/ takken en heeft een hoogte van circa 50 cm. De kleur rood van deze anthurium zit in het schutblad van de bloem. De bloem bestaat uit de kleine groeisels op de bloeikolf. Het eerste blad, het schutblad, wordt in de fraaiste kleuren geteeld, waaronder groen, wit, dieprood, roodbruin en paars. Wordt exclusief vaas geleverd. Verzorging van de Anthurium RoodDe Anthuriums dient u schuin af te snijden en na een dag of 5 kunt u ze opnieuw afsnijden. Voeg bij het neerzetten van de bloemen snijbloemvoedsel aan het water toe. Bij het opnieuw afsnijden na 5 dagen kunt u het water verversen en ook weer wat voedsel toevoegen. Dit is na 5 dagen weer te herhalen. Zorg er voor dat het boeket niet in op de tocht of in het zonlicht staat en dat de ruimte niet kouder is dan 15 graden. Bij deze verzorging zijn de anthuriums lang houdbaar. Kweker van de Anthurium RoodDrie kwekers van anthuriums sloegen de handen ineen om u de mooiste snij-anthuriums te brengen. Klaas van der Spek, Marco Oosterom en Jan van Adrichem kweken samen zo'n veertig soorten in de mooiste kleuren. Alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar, van diep rood tot pastel. Afhankelijk van de seizoenen zijn speciale mengboeketten verkrijgbaar.

  voor slechts 19.95 Euro


  Ga naar Boeket Anthurium Rood


Boeket Anthurium Rose bij

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Het boeket Anthurium RoseDit prachtige boeket is gemaakt met 5 stengels/ takken en heeft een hoogte van circa 50 cm. De kleur rose van de anthurium zit in het schutblad van de bloem. De bloem bestaat uit de kleine groeisels op de bloeikolf. Het eerste blad, het schutblad, wordt in de fraaiste kleuren geteeld, waaronder groen, wit, dieprood, roodbruin en paars. Wordt geleverd exclusief vaas. Verzorging van de Anthurium RoseDe Anthuriums dient u schuin af te snijden en na een dag of 5 kunt u ze opnieuw afsnijden. Voeg bij het neerzetten van de bloemen snijbloemvoedsel aan het water toe. Bij het opnieuw afsnijden na 5 dagen kunt u het water verversen en ook weer wat voedsel toevoegen. Dit is na 5 dagen weer te herhalen. Zorg er voor dat het boeket niet in op de tocht of in het zonlicht staat en dat de ruimte niet kouder is dan 15 graden. Bij deze verzorging zijn de anthuriums lang houdbaar. Kweker van de Anthurium RoseDrie kwekers van anthuriums sloegen de handen ineen om u de mooiste snij-anthuriums te brengen. Klaas van der Spek, Marco Oosterom en Jan van Adrichem kweken samen zo'n veertig soorten in de mooiste kleuren. Alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar, van diep rood tot pastel. Afhankelijk van de seizoenen zijn speciale mengboeketten verkrijgbaar.

  voor slechts 19.95 Euro


  Ga naar Boeket Anthurium Rose


Boeket Anthurium Wit - Groen bij

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Het boeket Anthurium Wit - GroenDit prachtige boeket is gemaakt met 5 stengels/ takken en heeft een hoogte van circa 50 cm. De kleur wit van de anthurium zit in het schutblad van de bloem. De bloem bestaat uit de kleine groeisels op de bloeikolf. Het eerste blad, het schutblad, wordt in de fraaiste kleuren geteeld, waaronder groen, wit, dieprood, roodbruin en paars. Wordt exclusief vaas geleverd. Verzorging van de Anthurium Wit - GroenDe Anthuriums dient u schuin af te snijden en na een dag of 5 kunt u ze opnieuw afsnijden. Voeg bij het neerzetten van de bloemen snijbloemvoedsel aan het water toe. Bij het opnieuw afsnijden na 5 dagen kunt u het water verversen en ook weer wat voedsel toevoegen. Dit is na 5 dagen weer te herhalen. Zorg er voor dat het boeket niet in op de tocht of in het zonlicht staat en dat de ruimte niet kouder is dan 15 graden. Bij deze verzorging zijn de anthuriums lang houdbaar. Kweker van de Anthurium Wit - GroenDrie kwekers van anthuriums sloegen de handen ineen om u de mooiste snij-anthuriums te brengen. Klaas van der Spek, Marco Oosterom en Jan van Adrichem kweken samen zo'n veertig soorten in de mooiste kleuren. Alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar, van diep rood tot pastel. Afhankelijk van de seizoenen zijn speciale mengboeketten verkrijgbaar.

  voor slechts 19.95 Euro


  Ga naar Boeket Anthurium Wit - Groen


Boeket Anthurium Paars - Roze bij

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Het boeket Anthurium Paars - RozeDit prachtige boeket is gemaakt met 5 stengels/ takken en heeft een hoogte van circa 50 cm. De kleur paars van deze anthurium zit in het schutblad van de bloem. De bloem bestaat uit de kleine groeisels op de bloeikolf. Het eerste blad, het schutblad, wordt in de fraaiste kleuren geteeld, waaronder groen, wit, dieprood, roodbruin en paars. Wordt geleverd exclusief vaas. Verzorging van de Anthurium Paars - RozeDe Anthuriums dient u schuin af te snijden en na een dag of 5 kunt u ze opnieuw afsnijden. Voeg bij het neerzetten van de bloemen snijbloemvoedsel aan het water toe. Bij het opnieuw afsnijden na 5 dagen kunt u het water verversen en ook weer wat voedsel toevoegen. Dit is na 5 dagen weer te herhalen. Zorg er voor dat het boeket niet in op de tocht of in het zonlicht staat en dat de ruimte niet kouder is dan 15 graden. Bij deze verzorging zijn de anthuriums lang houdbaar. Kweker van de Anthurium Paars - RozeDrie kwekers van anthuriums sloegen de handen ineen om u de mooiste snij-anthuriums te brengen. Klaas van der Spek, Marco Oosterom en Jan van Adrichem kweken samen zo'n veertig soorten in de mooiste kleuren. Alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar, van diep rood tot pastel. Afhankelijk van de seizoenen zijn speciale mengboeketten verkrijgbaar.

  voor slechts 19.95 Euro


  Ga naar Boeket Anthurium Paars - Roze


Boeket Anthurium Groen - Wit bij

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Het boeket Anthurium Groen - WitDit prachtige boeket is gemaakt met 5 stengels/ takken en heeft een hoogte van circa 50 cm. De kleur wit van de anthurium zit in het schutblad van de bloem. De bloem bestaat uit de kleine groeisels op de bloeikolf. Het eerste blad, het schutblad, wordt in de fraaiste kleuren geteeld, waaronder groen, wit, dieprood, roodbruin en paars. Wordt geleverd exclusief vaas. Verzorging van de Anthurium Groen - WitDe Anthuriums dient u schuin af te snijden en na een dag of 5 kunt u ze opnieuw afsnijden. Voeg bij het neerzetten van de bloemen snijbloemvoedsel aan het water toe. Bij het opnieuw afsnijden na 5 dagen kunt u het water verversen en ook weer wat voedsel toevoegen. Dit is na 5 dagen weer te herhalen. Zorg er voor dat het boeket niet in op de tocht of in het zonlicht staat en dat de ruimte niet kouder is dan 15 graden. Bij deze verzorging zijn de anthuriums lang houdbaar. Kweker van de Anthurium Groen - WitDrie kwekers van anthuriums sloegen de handen ineen om u de mooiste snij-anthuriums te brengen. Klaas van der Spek, Marco Oosterom en Jan van Adrichem kweken samen zo'n veertig soorten in de mooiste kleuren. Alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar, van diep rood tot pastel. Afhankelijk van de seizoenen zijn speciale mengboeketten verkrijgbaar.

  voor slechts 19.95 Euro


  Ga naar Boeket Anthurium Groen - Wit


Boeket Anthurium Paars/Wit/Rood + Combinatie 3 vaasjes bij

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Het boeket Anthurium Paars/Wit/Rood + Combinatie 3 vaasjes Dit prachtige boeket is gemaakt met 9 stengels/ takken en heeft een hoogte van circa 50 cm. De kleuren paars, wit en roze van deze anthurium zit in het schutblad van de bloem. De bloem bestaat uit de kleine groeisels op de bloeikolf. Het eerste blad, het schutblad, wordt in de fraaiste kleuren geteeld, waaronder groen, wit, dieprood, roodbruin en paars. Deze set bestaat uit 3 gekleurde bloemstengel-bladen van de anthurium met een bijpassend gekleurd vaasje. Verzorging van de Anthurium Paars/Wit/Rood + Combinatie 3 vaasjes De Anthuriums dient u schuin af te snijden en na een dag of 5 kunt u ze opnieuw afsnijden. Voeg bij het neerzetten van de bloemen snijbloemvoedsel aan het water toe. Bij het opnieuw afsnijden na 5 dagen kunt u het water verversen en ook weer wat voedsel toevoegen. Dit is na 5 dagen weer te herhalen. Zorg er voor dat het boeket niet in op de tocht of in het zonlicht staat en dat de ruimte niet kouder is dan 15 graden. Bij deze verzorging zijn de anthuriums lang houdbaar. Kweker van de Anthurium Paars/Wit/Rood + Combinatie 3 vaasjes Drie kwekers van anthuriums sloegen de handen ineen om u de mooiste snij-anthuriums te brengen. Klaas van der Spek, Marco Oosterom en Jan van Adrichem kweken samen zo'n veertig soorten in de mooiste kleuren. Alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar, van diep rood tot pastel. Afhankelijk van de seizoenen zijn speciale mengboeketten verkrijgbaar.

  voor slechts 19.95 Euro


  Ga naar Boeket Anthurium Paars/Wit/Rood + Combinatie 3 vaasjes


Boeket Anthurium Paars/Wit/Roze + Combinatie 3 vaasjes bij

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Het boeket Anthurium Paars/Wit/Roze + Combinatie 3 vaasjes Dit prachtige boeket is gemaakt met 9 stengels/ takken en heeft een hoogte van circa 50 cm. De kleuren paars, wit en roze van de anthurium zit in het schutblad van de bloem. De bloem bestaat uit de kleine groeisels op de bloeikolf. Het eerste blad, het schutblad, wordt in de fraaiste kleuren geteeld, waaronder groen, wit, dieprood, roodbruin en paars. Deze set bestaat uit 3 gekleurde bloemstengel-bladen van de anthurium met een bijpassend gekleurd vaasje. Verzorging van de Anthurium Paars/Wit/Roze + Combinatie 3 vaasjes De Anthuriums dient u schuin af te snijden en na een dag of 5 kunt u ze opnieuw afsnijden. Voeg bij het neerzetten van de bloemen snijbloemvoedsel aan het water toe. Bij het opnieuw afsnijden na 5 dagen kunt u het water verversen en ook weer wat voedsel toevoegen. Dit is na 5 dagen weer te herhalen. Zorg er voor dat het boeket niet in op de tocht of in het zonlicht staat en dat de ruimte niet kouder is dan 15 graden. Bij deze verzorging zijn de anthuriums lang houdbaar. Kweker van de Anthurium Paars/Wit/Roze + Combinatie 3 vaasjes Drie kwekers van anthuriums sloegen de handen ineen om u de mooiste snij-anthuriums te brengen. Klaas van der Spek, Marco Oosterom en Jan van Adrichem kweken samen zo'n veertig soorten in de mooiste kleuren. Alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar, van diep rood tot pastel. Afhankelijk van de seizoenen zijn speciale mengboeketten verkrijgbaar.

  voor slechts 19.95 Euro


  Ga naar Boeket Anthurium Paars/Wit/Roze + Combinatie 3 vaasjes


Boeket Tropical Orange bij

Flora

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Bloemen Boeket Tropical OrangeDit prachtige tropische boeket bestaat uit mooie strelizia bloemen en meerdere andere oranje bloemen, opgemaakt met groen. De strelizia bloem kenmerkt zich door de vorm van het hoofd van een kraanvogel. Het boeket is ongeveer 60 centimeter hoog. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi. Exclusief de getoonde vaas op de foto. Verzorging van het Bloemen Boeket Tropical Orange‚ÄĘ Schuin afsnijden met een vlijmscherp mesje of snoeischaar onder een hoek van 45 graden. ‚ÄĘ Zorg dat de bloemen altijd voldoende schoon water hebben en dat er geen blad in het water komt. ‚ÄĘ Zet de bloemen niet op de tocht, in de zon, naast fruit of vlakbij de verwarming. ‚ÄĘ Haal de uitgebloeide bloemen uit de vaas, zodat je langer kunt genieten van de bloeiende bos. Boeketten voor 12.00 uur 's middags besteld is de volgende dag geleverd! (geen bezorging op zon-, maan- en feestdagen)

  voor slechts 28.95 Euro


  Ga naar Boeket Tropical Orange


Boeket Alstroemeria bij

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Het boeket AlstroemeriaDit prachtige boeket is gemaakt met 10 stengels/ takken en heeft een hoogte van circa 60 cm. Deze roze incalelies hebben een frisse uitstraling met sprankelend opengaande knoppen uit een volle tros. De bloem dankt haar naam 'incalelie' aan het feit dat ze van origine voorkomt in de Andes, het hoge bergketen in Zuid-Amerika waar de Inca's waren gehuisvest. Verzorging van de AlstroemeriaHet boeket is minstens 7 à 8 dagen mooi te houden met inachtneming van de volgende aandachtspunten: - zorg dat de vaas goed schoon is en blijft; - snijdt de stelen schuin af met een scherp mes; - de bladeren die onder water komen dient u te verwijderen; - zet het boeket niet op de toch en niet in de volle zon; - het water dient regelmatig ververst te worden. Kweker van de AlstroemeriaFedor van Veen en Bernard Zuidgeest kweken samen de incalelies van dit boeket. Samen met de veredelaars zorgen zij jaarrond voor een mooi assortiment van verschillende rassen van deze fraaie bloemen.

  voor slechts 19.95 Euro


  Ga naar Boeket Alstroemeria


Boeket Anthurium Rood/Groen/Rose + Combinatie 3 vaasjes bij

Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

  Het boeket Anthurium Rood/Groen/Rose + Combinatie 3 vaasjes Dit prachtige boeket is gemaakt met 9 stengels/ takken en heeft een hoogte van circa 50 cm. De kleuren rood, groen, roze van deze anthurium zit in het schutblad van de bloemen. De bloem bestaat uit de kleine groeisels op de bloeikolf. Het eerste blad, het schutblad, wordt in de fraaiste kleuren geteeld, waaronder groen, wit, dieprood, roodbruin en paars. Deze set bestaat uit 3 gekleurde bloemstengel-bladen van de anthurium met een bijpassend gekleurd vaasje. Verzorging van de Anthurium Rood/Groen/Rose + Combinatie 3 vaasjes De Anthuriums dient u schuin af te snijden en na een dag of 5 kunt u ze opnieuw afsnijden. Voeg bij het neerzetten van de bloemen snijbloemvoedsel aan het water toe. Bij het opnieuw afsnijden na 5 dagen kunt u het water verversen en ook weer wat voedsel toevoegen. Dit is na 5 dagen weer te herhalen. Zorg er voor dat het boeket niet in op de tocht of in het zonlicht staat en dat de ruimte niet kouder is dan 15 graden. Bij deze verzorging zijn de anthuriums lang houdbaar. Kweker van de Anthurium Rood/Groen/Rose + Combinatie 3 vaasjes Drie kwekers van anthuriums sloegen de handen ineen om u de mooiste snij-anthuriums te brengen. Klaas van der Spek, Marco Oosterom en Jan van Adrichem kweken samen zo'n veertig soorten in de mooiste kleuren. Alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar, van diep rood tot pastel. Afhankelijk van de seizoenen zijn speciale mengboeketten verkrijgbaar.

  voor slechts 19.95 Euro


  Ga naar Boeket Anthurium Rood/Groen/Rose + Combinatie 3 vaasjes