Bloem atelier : Keizerskroon bollen

Fritillaria Imperialis Rubra Maxima bij

Keizerskroon bollen

  De Keizerskroon behoort tot de Fritillaria familie. Het zijn unieke en opvallende bloembollen met bijzondere klokvormige bloemen. Keizerskroon Imperialis ā€˜Rubra Maximaā€™ heeft prachtige felrood gekleurde bloemen. Keizerskroon soorten combineren mooi met tulpen. Combineer ze met tulpen in dezelfde kleur (tulp Roodkapje, Abba of rode Apeldoorn), een combinatie van kleuren (Tulp Giuseppe Verdi, Parrot en Crispa tulpen) of contrasterende kleuren (tulp Negrita of Blue Parrot). Tip: De Keizerskroon is ook een prachtige kuipplant!Dit is de meest majestueuze bloem, die u in uw lentetuin kunt zetten. De sterke geur van de wortels zal ongedierte (mollen en woelmuizen) verjagen.

  Bekijk dit product op www.bloembollenkopen.nl.

  voor slechts 5.99 Euro


  Ga naar Fritillaria Imperialis Rubra Maxima


Fritillaria Imperialis Lutea bij

Keizerskroon bollen

  De Keizerskroon behoort tot de Fritillaria familie. Het zijn unieke en opvallende bloembollen met bijzondere klokvormige bloemen. Keizerskroon Imperialis Ć¢LuteaĆ¢ heeft prachtige citroengeel gekleurde bloemen. Keizerskroon soorten combineren mooi met tulpen. Combineer ze met tulpen in dezelfde kleur (tulp Sun Lover of Golden Apeldoorn), een combinatie van kleuren (Tulp Giuseppe Verdi, Parrot en Crispa tulpen) of contrasterende kleuren (tulp Negrita of Blue Parrot). Tip: De Keizerskroon is ook een prachtige kuipplant!Dit is de meest majestueuze bloem, die u in uw lentetuin kunt zetten. De sterke geur van de wortels zal ongedierte (mollen en woelmuizen) verjagen.

  Bekijk dit product op www.bloembollenkopen.nl.

  voor slechts 5.99 Euro


  Ga naar Fritillaria Imperialis Lutea


Fritillaria Imperialis Aurora bij

Keizerskroon bollen

  De Keizerskroon behoort tot de Fritillaria familie. Het zijn unieke en opvallende bloembollen met bijzondere klokvormige bloemen. Keizerskroon Imperialis Aurora heeft prachtige oranje gekleurde bloemen. Keizerskroon soorten combineren mooi met tulpen. Combineer ze met tulpen in dezelfde kleur, een combinatie van kleuren of contrasterende kleuren, bijvoorbeeld: tulp Monte Orange, Roodkapje, Abba of Apeldoorn. Giuseppe Verdi, Negrita, Crispa en Parrot tulpen, zoals Blue Parrot. Tip: De Keizerskroon is ook een prachtige kuipplant!Dit is de meest majestueuze bloem, die u in uw lentetuin kunt zetten. De sterke geur van de wortels zal ongedierte (mollen en woelmuizen) verjagen.

  Bekijk dit product op www.bloembollenkopen.nl.

  voor slechts 5.99 Euro


  Ga naar Fritillaria Imperialis Aurora


Fritillaria Imperialis Mix bij

Keizerskroon bollen

  De Keizerskroon behoort tot de Fritillaria familie. Het zijn unieke en opvallende bloembollen met bijzondere klokvormige bloemen. Deze mix geeft u een combinatie van prachtige gele, rode en oranje bloemen. Keizerskroon soorten combineren mooi met tulpen. Combineer ze met tulpen in dezelfde kleur (tulp Monte Orange, Yellow Pompenette of Golden Apeldoorn), een combinatie van kleuren (Tulp Giuseppe Verdi, Parrot en Crispa tulpen) of contrasterende kleuren (tulp Negrita of Blue Parrot). Tip: De Keizerskroon is ook een prachtige kuipplant!Dit is de meest majestueuze bloem, die u in uw lentetuin kunt zetten. De sterke geur van de wortels zal ongedierte (mollen en woelmuizen) verjagen.

  Bekijk dit product op www.bloembollenkopen.nl.

  voor slechts 9.99 Euro


  Ga naar Fritillaria Imperialis Mix