Bloem atelier : Led kerstverlichting

Verlichte Bloempot 80 cm Shuttle Rond Wit bij

Bloempot

Led kerstverlichting

  Stijlvol design van de Verlichte bloempot Shuttle 80 cm rondGeniet van de stijl en sfeer van de verlichte bloempot Shuttle. Deze ronde, hoge plantenbak van 80 cm hoog heeft een diameter van 35 cm en heeft een mooie opaalwitte kleur. De Shuttle terras-pot wordt geheel verlicht door een zuinige ledlamp in het onderste deel van de dubbelwandige pot. De bloempot zelf is wit en met ingeschakelde verlichting ontstaat een mooie opaal-witte gloed. Het stevige kunststof is mooi afgewerkt en door de duurzaamheid kan de bak zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bij buitengebruik dient u de bloem-bak regelmatig schoon te maken om algaanslag te voorkomen, zodat u jaren kunt genieten van deze fantastische verlichte bloempot. Specificaties van de Verlichte bloempot Shuttle 80 cm rond• Vorm: rond • Hoogte: 80 cm • Doorsnede 35 cm • Kleur: wit met opaalwit licht • Lamp: Led • Snoer: 3 meter snoer met stekker • Keurmerk: IP 65 / CE Keurmerk • Waterafvoer: aanwezig • Geschikt voor binnen en buiten Op circa 1/3e van de pot, vanaf de bovenkant, bevindt zich de extra bodem voor het plaatsen van bloemen, planten en boompjes.

  voor slechts 137.69 Euro


  Ga naar Verlichte Bloempot 80 cm Shuttle Rond Wit


Verlichte bloempot 70cm vierkant Gemini wit bij

Bloempot

Led kerstverlichting

  Sfeer en stijl van de Verlichte bloempot Gemini 70cm De verlichte bloempot Gemini is een stijlvolle vierkante, witte terraspot van 70 cm hoog en 32 cm in diameter. Deze bloem-pot combineert stijlvol design met een functioneel ontwerp en is een sfeervolle toevoeging voor uw interieur of terras. De Gemini pot 70 wordt verlicht door een spaarlamp in het onderste deel van de dubbelwandige pot. De bloempot is wit en met ingeschakelde verlichting ontstaat een mooie opaal-witte gloed. Het kunststof is zeer sterk waardoor de pot zowel vrieskou als hitte makkelijk doorstaat en zijn eigen kleur behoudt. Hierdoor kan de bak zowel binnen als buiten gebruikt worden. Maak buitgebruik de pot regelmatig schoon om algaanslag te voorkomen en u nog jarenlang kunt genieten van deze prachtige verlichte bloempot. Specificaties van de Verlichte bloempot Gemini 70cm Vorm: vierkant Hoogte: 70 cm Doorsnede 32 cm bij 32 cm Kleur: wit met opaalwit licht en met de bijgeleverde folie kunt u zelf de kleur bepalen Fitting: E27 voor spaarlamp van max. 15 Watt Snoer: 3 meter snoer met stekker Keurmerk: IP 65 / CE Keurmerk Waterafvoer: aanwezig Geschikt voor binnen en buiten Op circa 1/3e van de pot, vanaf de bovenkant, bevindt zich de extra bodem voor het plaatsen van bloemen, planten en boompjes.

  voor slechts 148.29 Euro


  Ga naar Verlichte bloempot 70cm vierkant Gemini wit


Verlichte bloempot 130cm rond Genesis RGB bij

Bloempot

Led kerstverlichting

  Maak het sfeervol in uw interieur of tuin met de verlichte bloempot Genesis RGB van 130 cm hoog en 49 cm in diameter. Met deze eyecatcher combineert u sfeervolle decoratie met een uniek lichtobject. De Genesis-pot wordt verlicht door een spaarlamp in het onderste deel van de dubbelwandige terraspot. De bloem-pot zelf is wit en heeft een mooie RGB kleurenafwisseling. De kleur is instelbaar met behulp van de bijgeleverde afstandbediening en dimmer. Het materiaal is zo samengesteld dat de pot zowel vrieskou als hitte makkelijk doorstaat en zijn eigen kleur behoud. Hierdoor kan de bak zowel binnen als buiten gebruikt worden. We adviseren u de bloembak schoon te houden, zodat deze haar mooie witte kleur behoudt en de witte opaalgloed optimale sfeer biedt. Vorm: rond Hoogte: 130 cm Doorsnede: 49 cm Kleur: witte pot met RGB licht via afstandbediening Fitting: E27 voor spaarlamp van max. 15 Watt Snoer: 3 meter snoer met stekker Keurmerk: IP 65 / CE Keurmerk Waterafvoer: aanwezig Geschikt voor binnen en buiten Op circa 1/3e van de pot, vanaf de bovenkant, bevindt zich de extra bodem voor het plaatsen van bloemen, planten en boompjes.

  voor slechts 243.79 Euro


  Ga naar Verlichte bloempot 130cm rond Genesis RGB


Verlichte bloempot 100cm vierkant Genesis RGB bij

Bloempot

Led kerstverlichting

  Verlichte Terraspot Genesis met stijl De verlichte bloempot Genesis RGB 100 cm is een vierkante, hoge bloembak van 100 cm hoog en een diameter van 45 cm. Deze in kleur verstelbare terraspot is een sfeervolle toevoeging aan uw interieur of terras. De Genesis pot wordt verlicht door een instelbare spaarlamp in het onderste deel van de dubbelwandige pot. De bloem-pot zelf is wit en de RGB kleurenafwisseling kan met de afstandbediening en dimmer ingesteld worden. De bloembak is gemaakt van zeer sterk materiaal, zodat de bak zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Vooral bij buitengebruik adviseren we de bak regelmatig schoon te maken om algaanslag te voorkomen. Verlichte Terraspot Genesis RGB 100 cm Specificaties Vorm: vierkant Hoogte: 100 cm Doorsnede: 45 cm bij 45 cm Kleur: witte pot met RGB licht via afstandbediening Fitting: E27 voor spaarlamp van max. 15 Watt Snoer: 3 meter snoer met stekker Keurmerk: IP 65 / CE Keurmerk Waterafvoer: aanwezig Geschikt voor binnen en buiten Op circa 1/3e van de pot, vanaf de bovenkant, bevindt zich de extra bodem voor het plaatsen van bloemen, planten en boompjes.

  voor slechts 232.99 Euro


  Ga naar Verlichte bloempot 100cm vierkant Genesis RGB


Verlichte bloempot 100cm rond Genesis RGB bij

Bloempot

Led kerstverlichting

  Verlichte bloempot Genesis RGB met 100cm diameter De verlichte bloempot Genesis RGB van 100 cm hoog geeft extra sfeer en stijl aan uw interieur of terras. Met deze terraspot combineert u functionaliteit met stijlvolle sfeer. De Genesis-pot wordt verlicht door een instelbare spaarlamp in het onderste deel van de dubbelwandige terras-pot. De bloem-pot zelf is wit en heeft een mooie RGB kleurenafwisseling die u zelf kunt instellen met de afstandbediening en een dimmer. De pot is van sterk materiaal en kan zowel vrieskou als hitte makkelijk doorstaat en zijn eigen kleur behouden. Hierdoor kan de bak zowel binnen als buiten gebruikt worden. Verlichte bloempot Genesis RGB Specificaties Vorm: rond Hoogte: 100 cm Doorsnede: 45 cm Kleur: witte pot met RGB licht via afstandbediening Fitting: E27 voor spaarlamp van max. 15 Watt Snoer: 3 meter snoer met stekker Keurmerk: IP 65 / CE Keurmerk Waterafvoer: aanwezig Geschikt voor binnen en buiten Op circa 1/3e van de pot, vanaf de bovenkant, bevindt zich de extra bodem voor het plaatsen van bloemen, planten en boompjes.

  voor slechts 222.49 Euro


  Ga naar Verlichte bloempot 100cm rond Genesis RGB


Verlichte bloempot 120cm rond EASY bij

Bloempot

Led kerstverlichting

  Verlichte bloempot EasyNB Levertijd van de Easy is 2 weken Creëer een stijlvolle sfeer in uw interieur of tuin met een verlichte bloempot! Deze bloem-pot Easy is een ronde, hoge plantenbak van 120 cm hoog. Deze grote bloembak is een ware eyecatcher en combineert functionaliteit met sfeervolle decoratie. De Easy-pot wordt verlicht door een spaarlamp in het onderste deel van de dubbelwandige pot. De bloempot zelf is wit en met ingeschakelde verlichting ontstaat een mooie opaalwitte gloed. Het materiaal is zo samengesteld dat de pot zowel vrieskou als hitte makkelijk doorstaat en zijn eigen kleur behoud. Hierdoor kan de bak zowel binnen als buiten gebruikt worden. We adviseren u de bloembak schoon te houden, zodat deze haar mooie witte kleur behoud en de witte opaalgloed optimale sfeer biedt. Verlichte bloempot Easy Informatie• Vorm: rond • Hoogte: 120 cm • Doorsnede: 130 cm • Kleur: witte pot met opaalwitte gloed • Fitting: E27 voor spaarlamp van max. 15 Watt • Snoer: 3 meter snoer met stekker • Keurmerk: IP 65 / CE Keurmerk • Waterafvoer: aanwezig • Geschikt voor binnen en buiten Op circa 1/3e van de pot, vanaf de bovenkant, bevindt zich de extra bodem voor het plaatsen van bloemen, planten en boompjes.

  voor slechts 508.79 Euro


  Ga naar Verlichte bloempot 120cm rond EASY


Verlichte bloempot 120cm rond EASY RGB bij

Bloempot

Led kerstverlichting

  Verlichte bloempot Easy RGBNB Levertijd: 2 weken Maak het sfeervol in uw interieur of tuin met een verlichte bloempot! Deze grote verlichte bloem-pot Easy is een ronde, hoge plantenbak van maar liefst 120 cm hoog. Met deze eyecatcher combineert u sfeervolle decoratie met een uniek lichtobject en de functionaliteit van een bloempot. De Easy pot wordt verlicht door een spaarlamp in het onderste deel van de dubbelwandige pot. De pot zelf is wit en heeft een mooie RGB kleurenafwisseling. De kleur is zelf instelbaar met behulp van afstandbediening en een dimmer. Het materiaal is zo samengesteld dat de bloembak zowel vrieskou als hitte makkelijk doorstaat en zijn eigen kleur behoud. Hierdoor kan de bak zowel binnen als buiten gebruikt worden. We adviseren u de bloempot goed schoon te houden bij buitengebruik, zodat de stijlvolle uitstraling met de verschillende kleuren behouden blijft. Verlichte bloempot Easy RGB Specificaties• Vorm: rond • Hoogte: 120 cm • Doorsnede: 130 • Kleur: witte pot met RGB licht via afstandbediening • Fitting: E27 voor spaarlamp van max. 15 Watt • Snoer: 3 meter snoer met stekker • Keurmerk: IP 65 / CE Keurmerk • Waterafvoer: aanwezig Geschikt voor binnen en buiten Op circa 1/3e van de pot, vanaf de bovenkant, bevindt zich de extra bodem voor het plaatsen van bloemen, planten en boompjes.

  voor slechts 529.99 Euro


  Ga naar Verlichte bloempot 120cm rond EASY RGB