Bloem atelier : Orchideeƫn bestellen

Orchidee Nelly Isler bij

Flora

Orchideeƫn bestellen

  Orchidee Nelly Isler, de dame in het roodLinnaeus naam: Cambria Burrageara Potmaat in cm: 12 Aantal takken: 2 Hoogte in cm: 60 Deze schitterend orchidee met magentarode bloemen heeft een aantal prachtige eigenschappen: ā€¢ Lang lansvormige bladeren ā€¢ Stengels met wel 14 tot 16 bloemen ā€¢ Een heerlijk geurende bloem ā€¢ Een bloei van circa 4 weken ā€¢ Een prachtige dieprode kleur Verzorging van de Orchidee Nelly Isler De Nelly Isler houdt van een lichte plek, maar niet van directe zon. In de zomer kan deze orchidee ook buiten staan, omdat hij houdt van een koelte en frisse lucht op z'n tijd. Geef de orchidee circa 1 x per 8 dagen water, als de grond bijna droog is. Besproei dan ook de jongste knopjes. Verder is het goed om maandelijks wat extra orchideeĆ«nvoeding te geven en drie x per jaar een theelepel kalk. Niet mesten in november, december en januari. De grond eens in de drie jaar verversen. De uitgebloeide tak kunt u onderaan afsnoeien, dan groeit er na 8 tot 12 maanden een nieuwe aan. Vandaag de Orchidee Nelly Isler besteld is overmorgen geleverd! (geen bezorging op zon-, maan- en feestdagen).

  voor slechts 19.95 Euro


  Ga naar Orchidee Nelly Isler


Orchidee Wit (per 2 stuks) bij

Flora

Orchideeƫn bestellen

  De Orchidee Wit is authentiekLinnaeus naam: Phalaenopsis Voor deze prijs ontvangt u 2 stuks! Potmaat in cm: 12 Aantal takken: 3 Hoogte in cm: 60 Deze witte orchidee is er ƩƩn zoals orchideeƫn er van oudsher in de boeken uit zien. De stijlvolle witte bloem heeft een geel hart en krijgt daarmee haar zomerse karakter. Dit fleurige exemplaar past in elk interieur en heeft een lange bloeitijd tot wel 3 maanden. Na de bloei snijd je de stengel tot boven het derde oog af. Na circa 9 maanden groeit de stengel weer aan en kan de orchidee opnieuw gaan bloeien. De linnaeus naam Phalaenopsis betekent vlinderorchidee en dat is de orchideeƫnfamilie waartoe deze behoort. Orchidee Wit VerzorgingZet de orchidee wit in een omgeving met temperaturen tussen de 15 en 28 graden, op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Geef de plant ƩƩns in de circa 8 dagen water als de grond droog is. Je kunt dan meteen ook de jongste knopjes besproeien. De orchidee kun je verder verzorgen door 3 x per jaar een theelepel kalk en maandelijks een scheut speciale voeding in de pot toe te voegen. Het is fijn om 1 keer in de drie jaar de grond te verversen. Vandaag deze Orchidee Wit besteld is overmorgen geleverd! (geen bezorging op zon-, maan- en feestdagen).

  voor slechts 31.95 Euro


  Ga naar Orchidee Wit (per 2 stuks)


Orchidee Red Lip (per 2 stuks) bij

Flora

Orchideeƫn bestellen

  Orchidee Red LipLinnaeus naam: Phalaenopsis Voor deze prijs ontvangt u 2 stuks! Potmaat in cm: 12 Aantal takken: 2 Hoogte in cm: 60 De orchidee Red Lips heeft een opvallend mooie witte bloem met een violet hart. De kleuren groen, wit en violet vormen een sfeervolle combinatie. De Red Lips is een vlinderorchidee. Deze benaming kreeg dit type orchidee toen de Nederlandse Botanicus, Dr. C.L. Blume in 1825 tijdens ƩƩn van zijn ontdekkingstochten een een grote groep vlinders dacht te zien zitten op een boomtak. Het bleken geen vlinders, maar de bloemen van orchideeƫn te zijn. Orchidee Red Lip VerzorgingAls de aarde bijna droog is, geef je de Red Lip een flinke scheut water. Dat is circa 1 x per 8 dagen. Je kunt dan ook meteen de jonge knopjes besproeien om de groei te stimuleren. Verder kun je de Red lip maandelijks wat extra voeding en 3 x per jaar een theelepel kalk geven in de grond (niet in november, december en januari). Om de orchidee opnieuw tot bloei te laten komen snoei je hem na de bloeitijd af tot boven het derde oog. Vandaag bestelde orchideeƫn worden overmorgen geleverd! (geen bezorging op zon-, maan- en feestdagen).

  voor slechts 24.95 Euro


  Ga naar Orchidee Red Lip (per 2 stuks)